Talli (SRL:n hyväksymä yksityistalli)

Tarjoamme laadukasta täysihoitoa uudessa, vuonna 2002 rakennetussa tallissa, jossa on tilaa 20 hevoselle. Uudistimme kaikki tallin karsinat asentamalla muovilankut karsinaseiniin sekä uudet ruokakupit ja nuolukivitelineet vuoden 2016 lopussa. Tilavassa ja valoisassa tallissa viihtyvät niin hevoset kuin ihmisetkin. Tallin ilman puhtaudesta huolehtii ilmanvaihtoautomatiikka ja hevosten varusteet kuivuvat omassa kuivaushuoneessa. Tallissamme on siisti kaakeloitu pesupaikka hevosellesi. Nykyaikaisen tallin yhteydessä on myös viihtyisä sosiaalitila, jossa on runsaasti tilaa varusteille. Lämpimässä ja kodikkaassa oleskeluhuoneessa on mahdollisuus kahvinkeittoon, eväiden syömiseen ja leppoisaan yhdessäoloon.

Ratsastusalueet

Tallin pihapiirissä on tilava maneesi (25m x 70 m), jonka hyvin hoidetulla hiekkapohjalla järjestetään valmennuksia ympäri vuoden. Maneesi on kaikkien talliasiakkaiden vapaassa käytössä. Maneesimme on tarkastettu jo hyvissä ajoin aikaisemmin kuin Laki laajarunkoisten rakennusten rakenteellisen turvallisuuden arvioinnista (ns. ”Hallilaki”) tuli voimaan. Siitä ei löydetty mitään huomautettavaa/korjaustarvetta (Finnmap Consulting / FMC Group, Helsinki). Vierailevilla ratsukoilla on myös mahdollisuus vuokrata maneesia. Tilaan saadaan sähkövalaistuksen lisäksi luonnonvaloa koko katon mittaisista valopaneeli-ikkunoista sekä koristeellisista kaari-ikkunoista. Päädyn katsomon yhteydessä on myös tuomaritorni kilpailuja varten.

Pihalla on valaistu ja salaojitettu hiekkapohjainen ulkokenttä (30m x 70m). Meillä on myös mahdollisuus ratsastaa maastossa ja kesällä hevosten uittamiseen omassa rannassa.

Piha-alueet

Sijaitsevat kauniissa maalaismiljöössä peltojen ja laidunmaiden ympäröimänä. Tallin edustalla on uudet salaojitetut hiekkapohjaiset tarhat, joissa puiset aitaukset. Siisti piha-alue on valaistu pimeänä aikana ja käytössäsi on myös runsaasti parkkitilaa. Kaikessa toiminnassamme ensisijaisena tavoitteena on asiakkaidemme turvallisuus.

Hevosen täysihoito

Tarjoamme asiakkaidemme hevosille yksilöllistä ja ammattitaitoista hoitoa. Tallipaikkaan sisältyvät karsinoiden siivous kerran päivässä, tarhaus työpäivän ajan, ruokinta kolme kertaa päivässä (heinä, kaura, kivennäiset ja lese) sekä ratsastusalueiden käyttö (maneesi, kenttä ja maastoalueet). Valvomme hevosesi terveyttä ja hyvinvointia huolellisella hoidolla. Huomioimme myös ratsusi erityistoiveet.

Tilan omistaja

Milla Heikkinen

Ratsutilan tyttärenä olen päässyt harrastamaan ratsastusta jo nuoresta saakka kilpaillen kouluratsastuksessa menestyksekkäästi. Harrastuksesta kehittyi myös työ, kun jatkoin kotitilaani maatalousyrittäjänä. Visionani tallinpidossa on tarjota asiakkaille mahdollisuus kehittyä harrastuksensa parissa haluamalleen tasolle hyvin hoidetuissa tiloissa onnellisilla hevosillaan. Tervetuloa tutusmaan talliimme, voit tiedustella minulta tallipaikkojen tilanteesta. Esittelen yritystäni mielelläni. Puh: 040 - 7533 503

päivitetty 13.03.2017